|
 |
Autor |
Wiadomość |
zalewa1860
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 13:33
Temat postu : Sprawozdanie Głównej Komisji Rewizyjnej
|
 |
|
Czytając protokół GKR mam wrażenie, że czytam sprawozdanie z działalności, nie Protokół, który powinien również zawierać w związku z zatrudnieniem 4 pracowników i wynagrodzenie. Poza tym brak informacji o pozostałych "Urzędnikach" tym samym sumach wynagrodzenia rocznego, wszak są osobami publicznymi.
Nie czepiam się, ale taki dzisiaj jest kraj-jak radny musi, korzystając z pieniędzy publicznych złożyć informacje o dochodach ,która jest umieszczana na stronach Urzędowych Gmin, czy Miast, tak chyba każdy z nas chciałby wiedzieć jak jest z zarobkami w ZG-prawda?
Ewa |
|
|
|
|
 |
orzel 59
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 18:03
Temat postu :
|
 |
|
ewa z tym pytaniem to musisz do p Kobenzy on jest od finansow |
|
|
|
|
 |
hodowca0383
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 18:16
Temat postu :
|
 |
|
BARDZO DOBRZE EWA ZAUWARZYŁA? ŻE TEN PROTOKÓŁ NIE ZAWIERA WSZYSTKICH ROZCHODÓW JAK MOŻNA TAK ROZLICZAĆ TO KOMISJA Z PIERWSZEJ KLASY SP ALE COTAM WSZYSTKO GRA NA PAPIERKU HOŁOTA WSZYSTKO KUPI |
|
|
|
|
 |
Tomasz Rygalski
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 20:30
Temat postu :
|
 |
|
Już pisałem wcześniej w jednym z postów że członkowie GKR żyją dalej w głębokiej komunie i wszystko co napiszą i zatwierdzą ma być bez dyskusji akceptowane. Ten protokół to policzek wymierzony hodowcom którzy skrobią się po tyłku jak tu utrzymać ptaki,podczas gdy w ZG pieniądze nie są rozliczane jak należy. Po przeczytaniu tegoż protokołu odniosłem wrażenie że członkowie GKR kończyli szkoły systemem eksternistycznym. Mam nadzieję że to tylko wrażenie. |
|
|
|
|
 |
jansen110
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 22:24
Temat postu :
|
 |
|
Pełna KOMPROMITACJA GKR wstyd panowie za taki protokół teraz mamy obraz jak to działa Ale jest regułą w pzhgp żeby do KR i KD wybierać ludzi mało kompetentnych takimi się lepiej steruje Teraz będziemy budować pałace na cztery zadki niech hodowcy płaca A co do wykształcenia GKR myślę że konczyli WSP nie mylic czyta sie wieczorowa szkoła podstawowa |
|
|
|
|
 |
krak1234
|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 15:32
Temat postu :
|
 |
|
koleżanki,koledzy czego Wy się czepiacie,przecież tak samo jest co rok,a i tak się z tym nic nie robi,najważniejsze że Zarządowi Głównemu zostało udzielone absolutorium,a tak na marginesie to też mam wrażenie że jest to sprawozdanie a nie protokół,w którym i tak nie ma bardzo wielu ważnych informacji szczególnie jeżeli chodzi o sprawy finansowe |
|
|
|
|
 |
|
|