Autor |
Wiadomość |
Arkadiusz_Maziarz
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 19:19
Temat postu : WG CORABIA - tylko dla prawdziwych gołębi - opis Maziarz
|
 |
|
Witam,
Zapraszam na pierwszy film cyklu WG, na początek WG Corabia, w mojej opinie jeden z najciekawszych wspólnych gołębników na świecie, Zapraszam do subskrybowania, kolejna część będzie o Derby Riachos! Pozdrawiam
Tutaj link:
https://www.youtube.com/watch?v=luGji3Fibrk&t=13s
Arek |
|
|
|
|
 |
zako81
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 19:22
Temat postu :
|
 |
|
gdzie moderator.za art.paw. dziękujemy ale kolejni zasmiecaja to forum |
|
|
|
|
 |
Arkadiusz_Maziarz
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 19:29
Temat postu : Zako81
|
 |
|
Przedstaw się. Tyle nie potrafisz zrobić.... |
|
|
|
|
 |
zako81
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 19:44
Temat postu :
|
 |
|
kolejny z hagen? Bo ci wlasnie tak się lansują moderator ratuj!!! |
|
|
|
|
 |
Arkadiusz_Maziarz
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 19:47
Temat postu : Zako81
|
 |
|
Jesteśmy z jednego okręgu kolego a nie potrafisz się przedstawić? Chętniena wystawie okręgowej poznałbym mojego zagorzałego fana-krytykanta :) Pozdrawiam,
ps. Jeśli moderator uzna że naruszam standardy forum proszę o informację, uważam że nie reklamuje ani swoich gołębi ani jakiś hodowli, a staram się przybliżyć temat do którego nie wsyscy hodowcy mają dostęp w Polsce.
Pozdrawiam.
Arek Maziarz |
|
|
|
|
 |
PITERM
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 19:52
Temat postu :
|
 |
|
Nie przejmuj sie kolego Arku, tutaj na forum to normalne, krytyka nieustanna. Według mnie super pomysl i inicjatywa,oby tak dalej! Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
Kuba 9977
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 21:24
Temat postu :
|
 |
|
dodaj kolego jakieś zdjęcia lub filmy z tych gołębników i będzie git
pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
Arkadiusz_Maziarz
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 21:39
Temat postu :
|
 |
|
Powoli będę dodawać wszystko :) Uczę sie tego wiec ciągle do przodu bedzie szło :) |
|
|
|
|
 |
zbyszek663993442
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2017 6:47
Temat postu :
|
 |
|
Zako81 popieram !!! Reklama,reklama,reklama .Wszyscy zacznijmy "handlować" na tym forum i wtedy będzie fair. |
|
|
|
|
 |
Danna Honey
|
Wysłany: Pią Maj 17, 2019 9:51
Temat postu :
|
 |
|
|
 |
teraz kibic...
|
Wysłany: Pią Maj 17, 2019 11:13
Temat postu : Powodzenia....
|
 |
|
Witam Panowie nie ma co człowieka atakować jest młody błyskotliwy znalazł sobie sposób na dobre życie,czasami za dużo chce powiedzieć niż powinien ale jest w tz. "pędzie" na topie trzeba wykorzystać swoje 5 minut.Widać wyniki lecą super ale nie chcę być "czarnowidzem"mogą podzielić los wielu czołowych hodowli w Polsce zostaną sami w oddziale ?Oglądając filmy na YouTube z p.Wiktorem słyszymy trochę "dziwaczne" wypowiedzi np.w celu promocyjnym sprzedawane są za granice p.Wiktor w celu finansowym na pewno też ? trochę zmieszania na pewno też.Dobry sposób promowania nie koniecznie wiąże się ze sprzedażą ale powodzenia i trzymam kciuki za hodowlę i oddział Nowy Sącz II choć przy takiej ilości konstatowanych gołębi trudno zmontować drużynę z niskim coeff. pozdrawiam "Dobry Lot". |
|
|
|
|
 |
teraz kibic...
|
Wysłany: Pią Maj 17, 2019 16:19
Temat postu : ???.....
|
 |
|
Witam z czystej ciekawości postanowiłem sprawdzić osiągnięcia lotowe kol.Arkadiusza i rodziny w okr.Nowy Sącz i tutaj nastąpiła konsternacja sam nie wiem o co tutaj chodzi ???.Hodowla pokazywana ze światowym rozmachem bez wyników ? nic nie rozumiem ? w żadnej kategorii nie ma tego nazwiska rok 2018r. w 2017r nazwisko p.Arkadiusza przewija się 2-3 razy środek listy ?.Kolego Arkadiuszu widzę że jesteś aktywny na forum proszę napisać o co tutaj chodzi,może ja czegoś nie rozumiem albo o czymś nie wiem i piszę bezsensownie ???.pozdrawiam "Dobry Lot. |
|
|
|
|
 |
Ryszard Tosnowiec
|
Wysłany: Pią Maj 17, 2019 20:27
Temat postu :
|
 |
|
WG służą do krojenia frajerów - dajesz gołębie i do tego swoje ciężko zarobione pieniądze a dostajesz figę z makiem .
Pa Arek robi dobrą robotę pośrednicząc i uwalniając głupców z nadmiaru gotówki - i dobrze bo po co głupiemu pieniądze - upije się i jeszcze narozrabia ! |
|
_________________ Wideofilmowanie i fotografowanie gołębi tel. 728 465 939
 |
|
|
 |
rudy51
|
Wysłany: Pią Maj 17, 2019 20:38
Temat postu :
|
 |
|
Ryszard Tosnowiec napisał: | Bo Słoneczny Gołębnik do krojenia frajerów służy - kupujesz gołębie i do tego za swoje ciężko zarobione pieniądze a dostajesz figę z makiem ,zwykłe dziadostwo
Pan Ryszard robi dobrą robotę sprzedając i uwalniając głupców z nadmiaru gotówki - i dobrze bo po co głupiemu pieniądze - upije się i jeszcze narozrabia
zmodyfikowany przez rudy51 ! |
Tak lepiej twój wpis brzmi ,bardziej zrozumiałym się staje. |
|
|
|
|
 |
ARTURO
|
Wysłany: Pią Maj 17, 2019 20:52
Temat postu : Re: Zako81
|
 |
|
Arkadiusz_Maziarz napisał: | Jesteśmy z jednego okręgu kolego a nie potrafisz się przedstawić? Chętniena wystawie okręgowej poznałbym mojego zagorzałego fana-krytykanta :) Pozdrawiam,
ps. Jeśli moderator uzna że naruszam standardy forum proszę o informację, uważam że nie reklamuje ani swoich gołębi ani jakiś hodowli, a staram się przybliżyć temat do którego nie wsyscy hodowcy mają dostęp w Polsce.
Pozdrawiam.
Arek Maziarz |
Kolego Arku nie zwracaj uwagi na takich pseudo kumpli.
Ale takich trzeba zwalczać, a nie im przytakiwać.Dobry lot
Arturo |
|
|
|
|
 |
|