|
 |
Autor |
Wiadomość |
skrzydlaty
|
Wysłany: Czw Sie 22, 2013 18:40
Temat postu : katar
|
 |
|
witam chciałbym się dowiedzieć jaki jest najlepszy lek na katar gołębi. Objawy kichanie,charczenie i prychanie , stosowałem już eukalipsan i i nic się nie porawiło prosze o rade ! |
Ostatnio zmieniony przez skrzydlaty dnia Nie Wrz 22, 2013 15:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jacek333
|
Wysłany: Pią Sie 23, 2013 5:24
Temat postu : Obiawy katar.
|
 |
|
SAWTA - tabletki odflegmiające
Tabletki odflegmiające to musujące kapsułki do rozpuszczenia w wodzie wspomagające leczenie schorzeń układu oddechowego (suchy katar, ciemne brodawki na nosie śluz lub zaschnięta wydzielina w drogach oddechowych).
AS. WN jest troszkę tego są krople ciekaw jestem jak długo już kichją ? katarów jest wiele odmian i ten lek pomoże. |
|
|
|
|
 |
orzel 59
|
Wysłany: Pią Sie 23, 2013 5:30
Temat postu :
|
 |
|
Podaj im ornitosemix z firmy DAC moim przeszlo kichanie oraz mialy lepsze wyniki |
|
|
|
|
 |
bok98
|
Wysłany: Pią Sie 23, 2013 11:12
Temat postu :
|
 |
|
ORNI-plus "Tollisan" (czerwone tabletki); |
|
|
|
|
 |
mazi
|
Wysłany: Pią Sie 23, 2013 13:59
Temat postu : Re: katar
|
 |
|
skrzydlaty napisał: | witam chciałbym się dowiedzieć jaki jest najlepszy lek na katar gołębi. Objawy kichanie,charczenie i prychanie , stosowałem już eukalipsan i i nic się nie porawiło prosze o rade ! |
Dobra wentylacja i brak nadmiernego zagęszczenia... |
|
|
|
|
 |
|
|