Autor |
Wiadomość |
Stanisław
|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2019 14:15
Temat postu : Obrączki derby
|
 |
|
Gdzie można uzyskać numery rozdanych na okręgi obrączek derby czy olimpijskie bo różnie je nazywają. |
|
|
|
|
 |
rudy52
|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2019 14:23
Temat postu :
|
 |
|
|
 |
Stanisław
|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2019 20:05
Temat postu :
|
 |
|
Rudy52 - serdeczne dzięki. |
|
|
|
|
 |
ARTURO
|
Wysłany: Sob Wrz 21, 2019 19:21
Temat postu :
|
 |
|
Stanisław napisał: | Rudy52 - serdeczne dzięki. |
Rudy to stary łapacz więc ma dostęp nawet do obrączek derby.
Więc takim burakom się nie dziękuje.
A tak naprawdę podział był na stronie PZHGP. |
|
|
|
|
 |
rudy52
|
Wysłany: Sob Wrz 21, 2019 19:46
Temat postu :
|
 |
|
ARTURO napisał: | Stanisław napisał: | Rudy52 - serdeczne dzięki. |
Więc odpowiem tobie w taki sam sposób, Ta ruda sabaka morde ci lizała a na zakończenie w pysk ci nasikała. I teraz ja się ciebie pytam po co ci to było.
Pozwoliłem sobie przytoczyć wpis który pominąłeś. Co pominąłeś bo takiej odpowiedzi się nie spodziewałeś. |
|
|
|
|
 |
ARTURO
|
Wysłany: Sob Wrz 21, 2019 20:27
Temat postu :
|
 |
|
rudy52 napisał: | ARTURO napisał: | Stanisław napisał: | Rudy52 - serdeczne dzięki. |
Więc odpowiem tobie w taki sam sposób, Ta ruda sabaka morde ci lizała a na zakończenie w pysk ci nasikała. I teraz ja się ciebie pytam po co ci to było.
Pozwoliłem sobie przytoczyć wpis który pominąłeś. Co pominąłeś bo takiej odpowiedzi się nie spodziewałeś. |
Po czubku można sie wszystkiego spodziewać/ |
|
|
|
|
 |
rudy52
|
Wysłany: Sob Wrz 21, 2019 21:13
Temat postu :
|
 |
|
ARTURO napisał: | rudy52 napisał: | ARTURO napisał: | Stanisław napisał: | Rudy52 - serdeczne dzięki. |
Po czubku można sie wszystkiego spodziewać/ |
I tu też masz rację że po tobie wszystkiego można się spodziewać,tylko dlaczego tak brzydko o sobie mówisz od razu czubek.Ja jestem bardziej miłosierny i powiem tylko że jesteś zagubiony i dlatego tyle w tobie goryczy. |
|
|
|
|
 |
Stanisław
|
Wysłany: Nie Wrz 22, 2019 21:24
Temat postu :
|
 |
|
Arturo - Rudy52 odpisał mi i podał adres , i o to mi chodziło. Dlatego mu podziękowałem. Gdybyś Ty to uczynił też bym Ci podziękował. Po co ta głupia wymiana "uprzejmości" między Wami? |
|
|
|
|
 |
rudy52
|
Wysłany: Nie Wrz 22, 2019 21:36
Temat postu :
|
 |
|
Stanisław napisał: | Arturo - Rudy52 odpisał mi i podał adres , i o to mi chodziło. Dlatego mu podziękowałem. Gdybyś Ty to uczynił też bym Ci podziękował. Po co ta głupia wymiana "uprzejmości" między Wami? |
Stanisław jak byś ty na taki wpis odpowiedział"Rudy to stary łapacz więc ma dostęp nawet do obrączek derby.
Więc takim burakom się nie dziękuje." Przecież to człowiek chory,on wieczorami tu wchodzi by zadymę tworzyć. |
|
|
|
|
 |
ARTURO
|
Wysłany: Sob Wrz 28, 2019 19:08
Temat postu :
|
 |
|
rudy52 napisał: | Stanisław napisał: | Arturo - Rudy52 odpisał mi i podał adres , i o to mi chodziło. Dlatego mu podziękowałem. Gdybyś Ty to uczynił też bym Ci podziękował. Po co ta głupia wymiana "uprzejmości" między Wami? |
Stanisław jak byś ty na taki wpis odpowiedział"Rudy to stary łapacz więc ma dostęp nawet do obrączek derby.
Więc takim burakom się nie dziękuje." Przecież to człowiek chory,on wieczorami tu wchodzi by zadymę tworzyć. |
Zgłosiłeś ostatnio gołębia- pytanie było w jakiej miejscowości gołąb się znajduje - to się podobno posikałeś.
To kim jesteś nie łapaczem?
I to jeszcze skundlonym.
Jakbyś uczciwie i honorowo postępował to nie byłoby takich historii. WIĘC SIĘ NIE WYBIELAJ. |
|
|
|
|
 |
tadzikpos
|
Wysłany: Sro Paź 02, 2019 9:58
Temat postu :
|
 |
|
tak przyglądam się hodowli gołębi, lecz to chyba nie dla mnie. Wiele trzeba włożyć wysiłku i trudu żeby cos osiągnąć. Pewnie satysfakcja jest ogromna, lecz wolę coś tradycyjnego. |
|
|
|
|
 |
|