Autor |
Wiadomość |
nielot
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2016 9:25
Temat postu : Blitzform opinie, jak i kiedy podawać?
|
 |
|
Witam kolegów tak jak w temacie proszę o opinie oraz podpowiedzi kiedy podajecie Blitzform(ROHNFRIED), czy tylko starym czy może też młodym itp. Zgóry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam oraz życzę Dobrego Lotu w kolejny weekend. |
|
|
|
|
 |
marek1993
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2016 15:05
Temat postu :
|
 |
|
Witam ,ja stosuję blitzform w środy i czwartki u gołębi lotowych i raz w tygodniu u gołębi młodych w celu przyzwyczajenia ich do zapachu. Jeżeli chodzi o gołębie lotowe to po dwu dniowym podaniu gołębie lepiej trenują . Pozdrawiam :D |
|
|
|
|
 |
podasek
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2016 18:01
Temat postu :
|
 |
|
strata pieniędzy.... |
|
|
|
|
 |
marek1993
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2016 18:16
Temat postu :
|
 |
|
Podasek czemu mówisz że strata pieniędzy ? |
|
|
|
|
 |
podasek
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2016 22:23
Temat postu :
|
 |
|
kiedyś leciałem na tym teraz nie lecę a wyniki znacznie lepsze.... wiec strata pieniędzy.... całkowicie można się obejść jeżeli chodzi o preparaty żelazowe w hodowli takie jest moje zdanie....żelazo jest słabo absorbowalne ogólnie temat zgłębiony ....w polemikę nie zamierzam wchodzić uważam że to strata pieniędzy... i tyle |
|
|
|
|
 |
dominika240
|
Wysłany: Pią Wrz 02, 2016 10:06
Temat postu :
|
 |
|
siemankooo |
|
|
|
|
 |
Mój Gołąb
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2018 19:36
Temat postu : Re: Blitzform opinie, jak i kiedy podawać?
|
 |
|
nielot napisał: | Witam kolegów tak jak w temacie proszę o opinie oraz podpowiedzi kiedy podajecie Blitzform(ROHNFRIED), czy tylko starym czy może też młodym itp. Zgóry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam oraz życzę Dobrego Lotu w kolejny weekend. |
Dawkowanie Blitzform:
W celu poprawy wydajności organizmu w sezonie lotowym: Codziennie 5 ml na 2-3 l czystej wody (2 ml / 1 l wody).
W upalne dni należy zwiększyć ilość wody do 5 litrów. W dniu koszowania należy podawać tylko czystą wodę!
Okres lęgowy i okres pierzenia:
5 ml na 5 l czystej wody ( 1 ml / 1 l wody) 1-2 razy w tygodniu.
W celu dezynfekcji wody pitnej w pozostałe okresy roku:
1 raz w tygodniu 5 ml na 5 l czystej wody ( 1 ml / 1 l wody)
Więcej informacji o produkcie można znaleźć https://mojgolab.pl/rohnfried-blitzform-100ml-poprawa-wydajnosci-i-dezynfekcji-wody-w-pojnikach-p-157.html |
|
_________________ https://mojgolab.pl/ |
|
|
 |
jozef57
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2018 12:43
Temat postu :
|
 |
|
Witam ja wole jod podawać osobno jak rowniez żelazo - czyli kupuje osobno te dwa produkty np z firmy greenplay www.greenplay.pl CO DO LOTOWANIA GOLEBI BEZ TYCH DWÓCH PRODUKTOW TO NIE WYOBRAZAM SOBIE !JOD NISZCZY DROZDZAKI ITP ZELAZO MA TYLE POZYTYWNYCH CZYNNIKOW ZE NIE BEDE SIE ROZPISYWAL. ALE KAZDY LOTUJE NA CZYM CHCE I TRZEBA SZANOWAC JEGO DECYZJE.POZDR |
|
|
|
|
 |
|